A honlap fejlesztés alatt Ma van 2022.01.28
 

Rólunk

 

 

A Global-Hand Kft. 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozásként nyújtja teljes körű, kiemelkedő színvonalú, költségoptimalizált szolgáltatásait ügyfelei részére az ország teljes területén.

 

Tevékenységi körünk magában foglal mindent, ami ingatlan és épületüzemeltetéssel, karbantartással kapcsolatos.

 

Megrendelőink a legkülönbözőbb megvalósításra váró elképzelésekkel fordulnak hozzánk, bízva szakértelmünkben és egyben biztosítottnak tudva a hatékony, eredményes megoldást.

 

Több, mint 20 éves tapasztalattal a hátunk mögött Vállaljuk, hogy az ingatlanban és az ingatlan körül bármely feladatot megoldunk, bármely elképzelést megvalósítunk.

 

Szolgáltatásaink minőségét köszönhetjük tudatos, célirányos fejlődésünknek, szakembereink precíz megválasztásának és stabil partneri kapcsolatainknak.

 

Minden tekintetben arra törekszünk, hogy folyamatosan igazodjunk Megrendelőink igényeihez, elvárásaihoz és a legkorszerűbb megoldásokkal kiszolgáljuk azokat.

 

Ennek érdekében meghatároztuk folyamataink eredményes működtetésének és szabályozásának biztosításához szükséges kritériumokat és módszereket. Különösen nagy figyelmet fordítunk a szükséges erőforrások biztosítására, ezzel gondoskodva szakembereink zökkenőmentes magas színvonalú munkavégzéséről.

 

A Global-Hand Kft. feladattól függően önállóan, vagy más kivitelező céggel kapacitását kibővítve működik együtt. Cégünk alkalmazásában álló, összeszokott profi szakembereink folyamatos műszaki továbbképzési programokon vesznek részt.

 

Munkánk precíz dokumentáltságát saját vállalatirányítási programunk biztosítja, így tevékenységünk ellenőrzötten pontos, hibamentes és naprakész.

 

Programunk folyamatos fejlesztésével is igyekszünk Megrendelőink számára újabb lehetőségeket és még átláthatóbb rendszert mutatni.

 

Mára elértük, hogy minden megbízásunk elégedettséggel zárul. Jelenleg 131 városban vagyunk jelen és 50 állandó Partnerünk választ minket, bízva szakértelmünkben.

 

Legnagyobb eredménynek a folyamatosan visszatérő megrendeléseket, a megújított szerződéseinket tartjuk, illetve azt hogy Megrendelőink egyre több szolgáltatásunkat veszik igénybe.

 

 

Célunk a kezdetektől fogva:

 

- Hosszútávon megbízható megoldásokat alkalmazunk a feladatok megoldásakor,

 

- Munkatársaink képzettségi szintjét folyamatosan frissítjük és bővítjük, hogy mindig naprakészek legyünk az újabb kihívásokra,

 

- Eszköztárunkat folyamatosan felülvizsgáljuk, és versenyképes szinten tartjuk

 

- Munkavégzésünknél minden tekintetben törekszünk a környezetbarát felhasználásra. Környezetbarát termékek, technológiák, alternatív energiaforrások előnyben részesítésével az egészség-és környezetkárosító hatások megelőzésére törekszünk, és ezt beszállítói politikánkban is előtérbe helyezzük.

 

 

 

 

 

 

 

 

Global-Hand Kft.

Megbízható megoldások egy kézben

1183 Budapest, Gyömröi út 192.

 

1172 Budapest, Rétifarkas utca 4.

global-hand@global-hand.hu

 

06-20-517-2300

06-1-297-3064

06-1-297-3065

 

 

 

Kapcsolatok

Minden jog fenntartva! Global-Hand Kft. © 2015